Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Spevnené voľné plochy, v uzavretom areály, Vráble

Ulica: x
Obec: Vráble
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
0,40 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

 Ponúkame do prenájmu spevnené voľné plochy, v uzavretom areály, v ktorom pôvodná činnosť bola zber, skladoanie, úprava a spracovanie železného šrotu, kovových odpadov a farebných kovov, čierneho a hnedého uhlia, štrkopieskov, plynu propán – bután.

Predmetné územie je v návrhu územného plánu definované ako plochy železničnej dopravy. Samotný areál sa nachádza v tesnom susedstve železničnej stanice Vráble smerom na západ. Areál je vhodný na účel s využitím železničnej dopravy. Z plochy areálu je možné priamo nakladať tovar na železničné vagóny.

Areál je železničným spojením priamo prepojený s mestom Nitra a s priemyselným parkom Nitra sever, pričom vzdialenosť oboch miest je cca 20 km.

Územie je verejnosťou vnímané ako územie, ktoré je dlhodobo využívané na skladové a výrobné účely.

Prístup do areálu je z cesty 2. triedy č. 511 po jestvujúcej účelovej komunikácii, ktorá je v blízkosti cesty 1. triedy č. 51.

V súčasnosti je areál tvorený betónovou plochou a prístupovou betónovou komunikáciou a budovou práčovne.

Celková plocha areálu: 15.590 m2

 Areál je napojený na inžinierske siete – vlastná studňa s čističkou vody, na pozemku je vlastná trafostanica, vykurovanie čiernym uhlím, lokálne vo vlastnej kotolni, plyn nie je privedený do areálu. Rezervovaná maximálna kapacita pre odber elektrickej energie je

150 kW. Plynovod sa nachádza v tesnej blízkosti areálu. Voľné plochy sú vhodné na prenájom stavebného materiálu, strojov, atď. , cena prenájmu je 0,40 €/m2/mesiac + DPH cena prenájmu voľnej plochy pre kamión je 64 €/mesiac + DPH. Objekt je aj na predaj, cena dohodou.

___________________________________________________________________________                                                                                     

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
15590 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti