Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

722 m2 hala so žeriavom na PRENÁJOM, Trenčín

Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
4,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priemyselnú halu s mostovým žeriavom v Trenčíne. K hale patrí administratívna budova so zámemím pre robotníkov. Celková výmera priestorov je 722 m2. Hala má rozmery 40m x 11,2m, jej súčasťou je dvojpodlažný sklad materiálu (5,3m x 11,2m).  Administratívnu a sociálnu časť tvorí dvojpodlažná budova (2 podlažia, 2 x 105 m2).  Na prízemí AB budovy sa nachadzajú kancelárie, 2xWC (v administratívenj časti), kuchynka, a WC pre robotníkov. Na poschodí je zázemie pre robotníkov, ktoré tvorí umyváreň so sprchami, WC, jedáleň s kuchynskou linkou, veľká šatňa so skriňami a ešte jedna miestnosť (kancelária, archvív).

Hala je vhodná aj ako sklad, resp. na výrobu. V hale sa nachádza funkčný mostový žeriav. Objekt je prízemný s dvoma sekčnými bránami samostatným vstupom do administratívnej časti. Výška stropu je 5 m. Hala je zateplená, vykurovaná, podlahy v hale betónové, priemyselné, bezprašné.

Elektrika, kúrenie vlastné, samostatne merané.  Elektrika 230, 380 V. Dostatočná rezervovaná kapacita.

Objekt je kompletne vyčistený, pripravený pre nového nájomcu.  

Parkovacie miesta k dispozícii pri budove - veľká spevnená betónová plocha. Areál so strategickou polohou s dobrým napojením na nový most  a výjazd na diaľnicu D1 Bratislava – Žilina.  Výhodou je bezproblémový prístup aj  nákladnou kamiónovou dopravou, možnosť parkovania kamiónov, dostatočne veľký manipulačný priestor. Areál je oplotený, strážený, zabezpečený.

Záujemca neplatí  žiadnu  províziu pre RK!

Celková mesačná výška nájmu je 3250 €/mes. bez DPH plus poplatky za energie.

Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
722 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti