Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Voľné spevnené plochy v uzavretom areály, Nitra

Ulica: x
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
0,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom voľné spevnené plochy v uzavretom areály, ktorý sa nachádza

na severozápadnom okraji súčasného zastavaného územia mesta Nitra, v katastrálnom území Mlynárce.

Zo severnej strany je riešené územie vymedzené privádzačom z rýchlostnej cesty R1, na východe Bratislavskou cestou, na západe jednokoľajovou železničnou traťou Nitra – Lužianky a z južnej strany existujúcou zástavbu rodinných domov a nevyužívanou poľnohospodárskou pôdou. Hlavný a existujúci, povolený vjazd na územie je z Bratislavskej cesty.

Riešený priestor je prevažne rovinatého charakteru so spevnenými plochami, v miernom spáde terénu ku Bratislavskej ceste. Na pozemku sa v súčasnosti nachádzajú prevádzkové budovy a dielne, ktoré sa samozrejme asanujú pred novou výstavbou. Areál je zo severnej a západnej strany lemovaný pásom prestárlymi  topoľmi.

Celková plocha areálu: 36.878 m2.

Areál je napojený na inžinierske siete – vlastná studňa, splašková kanalizácia napojená na verejnú kanalizačnú sieť, areálová dažďová kanalizácia DN300, STL plynová prípojka DN32, NN prípojka. Istič elektromerového rozvádzača bude nastavený v novej trafostanici na In=345A, 3-fázový 1T. Inštalovaný príkon: Pi= 400 kW. Pripojenie bude zemným káblom 2x NAYY-J 4x240mm2.

Areál mal v minulosti vlastnú železničnú vlečku, ktorá viedla do vnútra areálu. Zvršok

podvaly železničnej vlečky je v súčasnosti zdemontovaný, železničné teleso zostalo.

V prípade potreby je možnosť obnovenia vlastnej železničnej vlečky. Voľné plochy sú vhodné na prenájom stavebného materiálu, strojov, atď. , cena prenájmu je 0,50 €/m2/mesiac + DPH cena prenájmu voľnej plochy pre kamión je 64 €/mesiac + DPH. V areály sa nachádza strážna služba – vrátnik, kamerový systém, vstup do areálu je cez vrátnicu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
36878 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti