Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

26,4 m2 kancelárie na prenájom v Trenčín – širšie centrum, Legionarska

Interné ID: 846
Ulica: Trenčín
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
8,75 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárie v zrekonštruovanej administratívnej budove v širšom centre Trenčína. Rôzne výmery kancelárií, aktuálne voľné 26,4 m2 alebo 20,7 m2.  Sociálne zariadenia/WC-dámske, pánske/ + kuchynka + chodba a schodište. Vlastné parkovacie miesta k dispozícii pred aj za budovou. Cena z aprenajom parkovacieho miesta je 45 €/mes. + DPH. V tesnej blízkosti sa nachádzajú reštaurácie,  MHD, nemocnica, lekárne, obchody, poloha blízko centra - 3 min. jazdy. Budova je po kompletnej rekonštrukcii. Možnosť umiestnenia reklamy, názvu firmy na budovu.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je   8,75 €/m2/mesiac. bez DPH vrátane poplatkov za prevádzkové náklady za spotrebu vody, elektriky a kúrenia.  

Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej spoločnosti na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
26.4 m2
Počet poschodí:
2
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti