Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárie na prenájom - 34m2, Mlynské Nivy, Bratislava II

Ulica: Mlynské nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
8 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Mlynských Nivách v širšom centre v Ružinove. K dispozícii sú kancelárie od 18 m² do 600 m². Administratívny objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Kancelárie sú klimatizované s plastovými oknami a ponúkajú sa aj so zariadením.  Štruktúrovaná kabeláž v štandarde. Možnosť prenájmu zasadacích miestností. Toaleta s kuchynkou sa nachádzajú na každom poschodí. Vstup cez  recepciu, ktorá je v prevádzke 24 hod. Výborná lokalita s dobrou dobrou dopravnou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí. Vlastné parkovisko pred budovou zabezpečené kamerovým systémom, kde návštevy parkujú zdarma.

Cena prenájmu sa pohybuje od 8 €/m²/mesiac + energie a prevádzkové náklady vo výške od 3,5  €/m²/mesiac v závislosti od konkrétneho priestoru.  Ceny uvedené bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
34 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti