Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodné priestory na prenájom, Trenčín - Za mostami

Interné ID: 25661
Ulica: Za mostami
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
4,30 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou 207,14 m2 v Trenčíne, Za mostami. Priestory sa nachádzajú na prízemí polyfunkčnej budovy, zpredu z ulice vchod a veľké výklady, z boku zásobovanie cez nakl. rampu.  Vhodné sú pre obchod, služby a pod.   Priestor je tvorený predajňou 89 m2, skladom 69 m2, kanceláriou 22 m2. Plus chodba, nakl. Rampa. WC je v spoločných priestoroch budovy. Vstup do budovy - nonstop 24 hodín, v budove, informátor-vrátnik. Možnosť stravovania priamo v budove.

Možnosť prenájmu vyhradeného parkovacieho miesta. Možnosť  využitia zasadacej miestnosti  s kapacitou cca 30 miest.  Možnosť využitia upratovacej služby za príplatok.       

Zdarma poštová schránka s bezplatnou službou preberanie doručenej pošty.

V blízkosti lekáreň, notár, privádzač na diaľnicu, benzínka...

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 4,30 €/m2/mes. bez DPH plus  poplatky na energie a služby. Mesačný nájom 1378,- € bez DPH plus poplatok za energie a služby vo výške 999,- €/mes. bez DPH. Možnosť prenájmu ďalších priestorov v budove (kancelárie, sklady). Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
207.14 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti