Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárske priestory na prenájom Nitra

Interné ID: 25586
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
130 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom  kanceláriu  o výmere 17,5 m2, nachádzajúcu sa v širšom centre mesta Nitra, neďaleko  OC Hypertesco, v tichej uličke, v blízkej dostupnosti  zastávky MHD.

Kancelária sa nachádza v administratívnej budove na 1. poschodí, prešla rekonštrukciou, plastové okná, žalúzie, klimatizácia.  K dispozícii je aj obchodný priestor o výmere 17,5 m2, ktorý sa nachádza na prízemí, s výkladom do ulice. K dispozícii  uzavreté parkovisko ( rampa na diaľkové ovládanie) ktoré je spoplatnené, jedno parkovacie miesto 130 €/mesiac mesiac.
Cena nájmu je : 130 €/mes.   K cenám sa účtuje záloha 50 €/mes.+ DPH, v ktorej  je zahrnuté kúrenie, elektrina , vodné a stočné, odpad  a SBS. Záloha sa vyúčtuje na konci roka podľa skutočnej spotreby.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
17.5 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti