Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Administratívne priestory vysokého štandardu v Plus/Vivo Tower na Vajnorskej ulici

Ulica: Vajnorská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
12,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom administratívne priestory vysokého štandardu A v Polus/Vivo Tower na Vajnorskej ul. v Bratislave 3. Strategická lokalita v mestskej časti Bratislava-Nové Mesto a ľahko dostupné pre všetky formy dopravy. Z budovy je výhľad na jazero, okolité lesy a centrum mesta. Biznis centrum ponúka pestrú paletu služieb v nákupnej zóne VIVO, športové aktivity na dosah a nádhernú scenériu vďaka jazeru Kuchajda. Budovy MyHive Towers sú umiestnené na dopravnej tepne Vajnorská, Bajkalská a Tomášikova. Vzdialenosť na obchvat po Bajkalskej je len 7 min. autom, rovnako aj do centra.

Lokalita budov zaručuje vynikajúcu dopravnú dostupnosť, či už autom alebo MHD (9 spojov, vrátane električiek 2 a 4). Zamestnanci dochádzajúci z okolia Bratislavy uvítajú polohu vlakovej stanice Bratislava-Nové mesto – vlaky RegioJet. Dajú sa využiť aj alternatívne spôsoby prepravy ako bicykel, či kolobežka (k dispozícii CYKLOSTOJANY a SPRCHY).

K dispozícii je uzavretý celok na 7.p. o celkovej výmere 555,36 m2 (483,24 m2 kancelárska plocha). Dispozícia: 7 kancelárii vrátane zasadačiek, 1 openspace zhruba pre 27 ľudí, kuchynka, serverovňa/sklad, delené toalety.

Miestnosti sú klimatizované – nová technológia: chladené trámy, zdvojené podlahy, optický internet.

Parkovanie je možné v podzemnej garáži, aj na streche nižšieho objektu. Veľkou výhodou je priame prepojenie s Vivo nákupným centrom a podzemnou garážou, takže klienti majú parkovanie na 3 hod. zdarma.

 

VÝHODY: reprezentatívna recepcia, chladiace trámy, zdarma využívanie reprezentatívnych meeting pointov/lobby miestností v blízkosti recepcie, k dispozícii 3 ZASADAČKY (16 / 8 / 4 ľudí) ZADARMO, parkovanie návštev ZADARMO.

 

Cena nájmu je 12,50 €/m²/mesiac, podľa veľkosti výmery, požadovaného štandardu a dĺžky nájmu.

Servisné poplatky 4,50 €/m²/mesiac +  voda, elektrina. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta. Priestory sú moderné a radi ich predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
483.24 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti