Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárske priestory, Za Kasárňou, Bratislava III, 36m2

Interné ID: BA11574
Ulica: Za Kasárňou
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
8,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v 6-podlažnej administratívnej budove na ulici Za Kasárňou, vo veľmi dobre dostupnej lokalite pri OC Poluse, v Bratislave 3. Budova je kompletne zrekonštruovaná (plastové okná, žalúzie, koberce...), chránený vstup pre návštevy na OP - žiadni podomoví obchodníci, kuchynka a WC na chodbe na každom poschodí, kamerový systém, strážna služba, nákladný výťah, vyhradené parkovisko pre návštevy, možnosť prenájmu parkovacieho miesta vo dvore na stráženom parkovisku ( NaN,00 €/m2/mesiac. VÝBORNÁ LOKALITA: 3 min. peši od OC Polus. Voľná je nezariadená kancelária výmery 36 m², 4.p./5. Vhodné na administratívne účely. Parkovanie verejné alebo za poplatok. Optický INTERNET v cene nájmu, aj UPRATOVANIE až do kancelárii!
Cena nájmu je 306 €/mesiac a cena služieb a energií je 144 €/mesiac (kúrenie, elektrina, voda, bez dodatočného doúčtovania). Spolu 450 €/mesiac. Ceny sú uvedené bez DPH. Radi priestor predstavíme osobne po dohode obhliadky. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného makléra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
36 m2
Počet poschodí:
5
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti