Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

200 m2 Obchodné priestory v polyfunkčnom centre, Trenčín

Interné ID: 1962
Ulica: x
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
10 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou 200 m2 v Trenčíne v obchodnom centre. V priestore je prívod vody, vlastné WC.  Priestor sa nachádza na 1. poschodí polyfunkčnej budovy. Bezbariérový prístup. V budove je výťah aj eskalátor. Na chodbe je soc. zariadenie spoločné s ostatnými nájomcami na poschodí (zvlášť dámske a pánske WC). V budove je garáž s pridelenými parkovacími miestami ZDARMA pre nájomcu.  Parkovanie pre verejnosť a zákazníkov za poplatok je takisto v budove. Je zabezpečené upratovanie spoločných priestorov (chodby, schody, WC...).

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 10 €/m2/mes. bez DPH plus záloha na prevádzkové náklady vo výške 1,50 €/m2/mes.,  prípadne dohodou.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
200 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti