Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodný priestor na prenájom, T.Vansovej, 48,57m2, 350,-EUR bez DPH + energie

Ulica: Terézie Vansovej
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
350 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom reprezentatívne obchodné priestory v širšom centre mesta Trnava, na ulici T.Vansovej. Priestor má výmeru 48,57m2, nachádza v novostavbe na prízemí, kolaudácia prebehla v roku 2009.

Cena mesačného prenájmu za priestor je 350 €/mesiac bez DPH + náklady na energie. Kúrenie a el. energia sú merané samostatnými  meračmi. Sociálne zariadenie je spoločné pre 3 obchodné priestory, z toho dôvodu priestor nie je vhodný na prevádzku kaviarne a pod. K priestoru je k dispozícií parkovacie miesto priamo pred vstupom.  

Výhodou týchto priestorov je predovšetkým ich poloha – širšie centrum mesta, vysoká návštevnosť a atraktívny vzhľad.

K dispozícií sú aj ďalšie priestory, ktoré je možné navzájom kombinovať V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.  Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre R.K.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
48.57 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti