Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

165 m2 sklad, kancelárie a výroba na prenájom

Interné ID: 274599
Ulica: Domové role
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
Iné:
1 500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom novostavbu objektu, ktorý môže slúžiť ako skladový priestor, na výrobné účely, resp. možnosť zriadiť kanceláriu. Budova sa nachádza v Ružinove v lokalite Domové Role.  Stavba je zateplená, vykurovaná, vetraná, v priestoroch je voda, elektrika, WC. 

Do priestorov vedie jeden dverový vchod a jedna brána o rozmeroch 1,8m šírka x 2,0m výška, okná na oboch stranách budovy. Vnútorná výška v najnižšom bode 4m /v najvyššom 5,8m/. Nachádza sa v samostatnom uzavretom areáli (prístup 24/7). V areáli je aj jedáleň.  V cene je parkovisko aj kamerový systém, v noci je areál osvetlený. Dobré napojenie na blízky obchvat. Foto ilustračné, priestor je už pripravený pre nájomcu.

Cena za prenájom priestoru je 1.500 Eur / mes. +  DPH + platba za spotrebované energie (voda, elektrika na samostatný merač).

Pre ďalšie informácie alebo dohodnutie si obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
165 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti