Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

P R E N Á J O M 257 m2 Priemyselná hala (sklad, ľahká výroba), TRENČÍN

Interné ID: 26026
Ulica: Za mostami
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
Iné:
5,50 €/m2/mesiac
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame N A  P R E N Á J O M  priemyselnú halu s celkovou plochou 257 m2 v Trenčíne.  Predmetom prenájmu je časť budovy, ktorú tvorí sklad a kancelária. Celý objekt je po kompletnej rekonštrukcii. Priestory sú vhodné na skladovanie, ako aj na ľahkú výrobu. Priestory sú rozdelené na dve časti- hala a kancelária.


- plocha haly 257 m2 (rozmer 11,8 m x 21,8 m)
- plocha kancelárie 14,8 m2 (rozmer 4,1 m x 3,6 m)
- výška stropu 3,5 m
- vstup - sekčná brána s dverami
- rozmer brány (otvoru) 2,25 m (š) x 2,8 m (v)
- zateplená budova
- asfaltová podlaha
- priestor vykurovaný radiátormi (plynová kotolňa)
- parkovanie pri budove

Možnosť umiestnenia reklamy, názvu firmy na budovu.  

Budova sa nachádza vo veľmi peknom, udržiavanom areáli, ktorý je plný zelene a dobrej atmosféry, s príjemným posedením v oddychovej zóne vytvorenej pre pohodu zamestnancov, nájomcov ako aj Vašich klientov, či obchodných partnerov.

Nájomné je 5,50 €/m2/mes. bez DPH. Celkové mesačné nájomné za objekt je 1413,50 €/mesiac bez DPH + náklady na energie. Energie samostatne merané, vyúčtované 1 x rok podľa skutočnej spotreby.

Hala sa nachádza v modernom skladovom a administratívnom areáli v meste Trenčín. Areál má výbornú strategickú polohu, nachádza sa v hlavnej priemyselnej oblasti mesta Trenčín. Je vzdialený len 3 minúty jazdy od centra mesta, kde sa nachádzajú všetky banky, úrady, Krajský súd a všetky najdôležitejšie inštitúcie. Areál je vzdialený len 5 minút od výjazdu na diaľnicu D1 Bratislava – Žilina. Ľahká dostupnosť aj pre kamiónovú dopravu, vybavenosť a spomínaná výhodná poloha v rámci Slovenska ako aj Európy, robia z areálu to správne miesto pre Vaše podnikanie.

Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
257 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti