Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2000 m2 - Vonkajšia spevnená plocha na prenájom

Interné ID: 25241
Ulica: x
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné
1,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom voľnú spevnenú plochu o výmere cca 2000 m2 v Novom Meste nad Váhom na rôzne podnikateľské účely. V prípade záujmu sú na ploche k dispozícii aj unimobunky s vybavením, elektrikou a v areáli sa nachádza sklad s podlahovou plochou cca 350 m2 (4,00 €/m2/mes.) – rozdelený na 2 časti (vykurovaný, so sekčnými bránami,  1 časť s prístreškom). K dispozícii nové WC, sprchy v priľahlej budove.

Plocha je vhodná napríklad pre parkovanie kamiónov, skladovanie materiálu, surovín spolu s prenájmom haly môže slúžiť napr. ako exteriérový sklad tovaru (stavebniny a pod.).

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Celkové nájomné závisí od veľkosti prenajatej plochy. Jednotková cena je 1,50 €/m2/mes. bez DPH.

Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
2000 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti