Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestor aj so sprchami

Interné ID: 24806
Ulica: Kopčianska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
12,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodno kancelársky priestor na frekventovanej ulici – Kopčianska, Bratislava 5, neďaleko železničnej stanice Petržalka a obchodného centra Vienna Gate. Priestory sa nachádzajú v novopostavenej a reprezentatívnej budove. Výborný prístup na diaľničný obchvat.

Priestor je na prízemí polyfunk. objektu a má celkovo 210  m2.. Pozostáva z dvoch veľkých miestností, 80 a 68 m2, zasadačky, kuchynky, 2x toaleta + sprchy. Priestor sa prenajíma nezariadený.

Nájomné je 12,50 eur/m2/mesiac + energie. Budova má vyhradené parkovacie miesta pre zákazníkov + možnosť prenajať si parkovacie miesta 35 eur/ miesto. Ceny sú bez DPH.

Ideálne napr. pre zabehnutý e-shop s osobným odberom, kancelária realitnej alebo cestovnej agentúry, a pod.. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra. Záujemca neplatí províziu RK.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
210 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti