Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skladový priestor na prenájom Trnava, 145 m2

Ulica: x
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
800 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom skladový priestor v priemyselnej časti mesta na Coburgovej ulici  v Trnave. Skladový priestor má výmeru 145 m2, je ľahko dostupný, má automatickú bránu a samostatný vchod, výška priestorov je cca 3,8m.

Parkovanie je možné v tesnej blízkosti skladu, jednoduché nakladanie a vykladanie tovaru. Výhodou skladu je jeho lokalita – jednoduchý prístup na diaľnicu, obchvat a taktiež centrum mesta.

Objekt je ohraničený, zabezpečený alarmom.

V minulosti objekt slúžil ako servisno predajné miesto so skladmi a kanceláriou a priestormi pre ubytovanie a šatne pre zamestnancov.

Sociálne zariadenie zahrnujúce sprchu, wc a umyvadlá.

Betonové podlahy s epoxidovým náterom, po obvode su inštalované vysokozáťažové priemyselné regále. V pripade záujmu, možnosť prenajať stavebný dvor vo výmere 7 árov, možnoť vjazdu

nákladným autom.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre R.K. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
145 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti