Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom s obchodným priestorom na predaj, Veľká Mača okr. Galanta

Ulica: Veľká Mača
Obec: Veľká Mača
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
128 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Veľká Mača, okr. Galanta. Súčasťou domu je aj stavba, ktorá slúžila ako maloobchodná predajňa – výmera 58m2, možné alternatívne využitie na ďalšiu garáž, resp. podnikanie – ideálne spojenie bývania a podnikania.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1984, použité materiály – kváder, pôvodný udržiavaný stav, možnosť okamžitého nasťahovania, celkom 6 izieb, 2x kúpelňa, 2x WC, špajza, celý podpivničený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - miestnu kanalizáciu, plyn, vodu, zároveň  sa na pozemku  nachádza ďalšia studňa.

 

Popis nehnuteľnosti:

 

Pozemok – celková výmera: 735m2, rovinatý, aktuálne využívaný ako úžitková záhrada. Asfaltová príjazdová cesta, veľmi tichá ulica.

 

Suterén: garáž, kotolňa, technická miestnosť, špajza, kuchynka

Prízemie: vstupná chodba, samostatná kuchyňa a priestranná obývačka - obe s východom na slnečnú terasu do záhrady,  1 izba, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom. Podlahy na prízemí – v izbách lepené koberce, chodba a kuchyňa – dlažba. Okná do ulice – plastové, okná do dvora – pôvodné drevené.

1.poschodie: obývačka s krbom na tuhé palivo, 3x izba, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Podlahy na poschodí – drevené a laminátové parkety, okná do ulice sú plastové, okná do dvora – hliníkové.

 

Cena za nehnuteľnosť je 128 000 € vr. provízie pre RK, právneho servisu a katastra.

 

V prípade záujmu o ďalšie informácie, resp. obhliadku, kontaktujte uvedeného realitného manažéra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
200 m2
Počet izieb:
6
Zateplený objekt:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti