Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárie na prenájom 26 - 3000m2, Mostová - Bratislava I, Carlton Savoy

Interné ID: 6470
Ulica: Mostová
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárie na Mostovej ulici v centre mesta v Bratislave I - Staré mesto. Ide o veľkolepý komplex, priamo na Hviezdoslavovom námestí, na najlepšej adrese v Bratislave. Lukratívna budova ponúka samostatné alebo priechodné kancelárie, už od 25 m². Fixná cena bez vyúčtovania energií, zasadacie miestnosti a internet + wi-fi v cene, parkovanie priamo v komplexe, ľahká dostupnosť MHD, kaviareň a reštaurácie priamo v komplexe.

Svojím vysokým štandardom sú vhodné aj pre náročných klientov. K dispozícii recepcia, prístup 24/7. Parkovacie státie je možné zarezervovať v Carlton garage.

Cena nájmu je od 500 €/mesiac bez DPH za 26 m² nájomnej plochy (vr. podielu spoloč. priestorov) a zahŕňa všetky prevádzkové náklady (všetky energie) a internet. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii v našej RK.        

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
26 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti