Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívny administratívny priestor s terasou v centre, Mickiewiczova, Bratislava I, 148,47m2

Ulica: Mickiewiczova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
2 572 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom exkluzívny administratívny priestor v novej budove na prestížnej adrese, na Mickiewiczovej ulici v Starom Meste, Bratislava 1.

Klienti tu nájdu priestory v najvyššej kvalite priamo v centre hlavného mesta. Objekt má bezbariérový prístup, výbornú dosažiteľnosť pomocou MHD. K dispozícii sú aj priestory určené pre sklad a archív. Mnoho obchodov a stravovacích zariadení v priamej blízkosti na Obchodnej ulici. 24 h prístup.

Voľný je kancelársky celok o výmere 132,64 m² na 6.poschodí/6, s výťahom + terasy 15,83 m². Priestor pozostáva z recepcie, 2 kancelárii, open-spacu pre 6 osôb, serverovni, kuchynky a toaliet. Priestor je najlukratívnejší v danej novostavbe a má aj 2 terasy, celkovej výmery 15,83 m².

Aj vo vnútrobloku je krásna zelená terasa, prístupná pre všetkých nájomníkov.

Cena nájmu je 2572 €/mesiac bez DPH + služby vo výške 3 €/m²/mesiac bez DPH + vlastné merateľné energie. Parkovanie v garáži za 140 €/miesto/mesiac (voľné 3 miesta). Priestory sú veľmi reprezentatívne a radi Vám ich predstavíme na nezáväznej obhliadke. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného makléra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
148.47 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti