Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na predaj, Galvaniho, Bratislava II

Ulica: Galvaniho
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj lukratívne pozemky vo veľkej obchodnej zóne, v novom komplexe Pharos Business Park – polyfunkčný biznis uzol mesta. Nachádza sa pri bratislavskom letisku oproti nákupnej časti Avion, s priamym napojením na diaľnicu D1, s prístupom aj z Galvaniho ulice. K dispozícií sú plochy v rozličných veľkostiach, od 6.246 m² do 79.000 m², aj delenie na menšie celky.
Pozemok je v územnom pláne vyčlenený na maloobchodné využitie, na výstavbu administratívnych objektov a ponúka aj možnosť logistického využitia. Vhodné pre administratívnu klientelu, small business unit, nákupné strediská, alebo obchodné reťazce. Táto poloha ponúka obrovský potenciál najmä administratívnej klientele, firmám pre ktoré je výhodné byť v priamom susedstve s letiskom, alebo diaľničným obchvatom. V tejto oblasti nájdete viacero známych obchodných domov a nákupných centier – Avion, Ikea a Hornbach.
Výhodou je veľká EIA, už vybudované cesty a dopravné napojenia, vynikajúca dopravná dostupnosť. Cena dohodou. Viac informácii v našej RK (Zemanová 0948 399 230).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
72272 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti