Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Polyfunkčný objekt na predaj, Dubnica nad Váhom

Interné ID: 23821
Ulica: x
Obec: Dubnica nad Váhom
Okres: Ilava
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Iné
400 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj budovu na polyfunkčné, resp. priemyselné  využitie nachádzajúcu sa v Dubnici nad Váhom, v priemyselnom parku. Celková úžitková plocha budovy je 2180 m2, budova je postavená na pozemku o výmere 925 m2.  

Objekt má betónovú skeletovú nosnú konštrukciu s murovaným opláštením. Ide o 3-podlažnú budovu z toho sú dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie(suterén). Suterén je využívaný na skladové účely pre potreby kuchyne (sklady zemiakov, príprava zemiakov, sklady potravín , chladiace priestory). Na prízemí je veľkokapacitná kuchyňa so sociálnym zázemím pre zamestnancov a kancelária vedúceho. Na poschodí je jedáleň s výdajným priestorom a sociálnymi zariadením pre stravníkov. Objekt je využívaný od roku 1976. V rohoch 2001 až 2002 bola vykonaná plynofikácia a rekonštrukcia kúrenia. Ostatné súčasti budovy sú v pôvodnom, ale udržiavanom stave, kuchyňa bola činná do sept. 2018.

Budova sa nachádza v priemyselnom areáli. Areál je oplotený, strážený, monitorovaný, vstup do areálu je kontrolovaný. Dobrá dostupnosť areálu z diaľnice D1 (Bratislava – Žilina).

Celková cena je 400.000,- EUR. Kupujúci neplatí žiadne provízie RK. Súčasťou služieb je kompletný právny servis. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
2180 m2
Počet poschodí:
3
Balkón:
nie
Výťah:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zateplený objekt:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti