Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skladové priestory na prenájom, 4.320m2, Trnava, cena dohodou

Ulica: Trnava
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
1 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom skladové priestory  v uzatvorenom objekte v priemyselnej časti obce Voderady. Skladové priestory sú o celkovej výmere 4.320m2, s rozmermi  90m x 48m. Výška skladu je 6m, medzi nosníkmi 7m, veľkosť brány 3,3x3m. Prístup do skladu je cez  el.  bránu, kde je umiestnená  polohovateľná el. nakladacia rampa. V sklade je el. pripojenie 220V, 380V, LED osvetlenie a žiarivky, EPS signalizácia, hala je temperovaná na 18 stupňov, v prípade potreby je možné temperovať na 22 stupňov. Hala je odizolovaná, k dispozícií sú kancelárske priestory, toalety, v hale je nainštalovaná  priemyselná  podlaha. K dispozícií je  taktiež aj vonkajšia plocha určená pre bezproblémové nakladenie a vykladanie tovaru.

Prístup k nehnuteľnosti               je po spevnenej ceste, objekt má dve vrátnice, SBS službu a kamerový systém.

Výhodou haly je predovšetkým lokalita – jednoduchý prístup na diaľnicu – smer BA, NR, TN, prístup do mesta Trnava. Možnosť  jednoduchého nakladania a vykladania materiálu, bezproblémový prístup a otočenie kamiónu. Možnosť parkovania v blízkosti skladových priestorov.   Objekt je ohraničený, zabezpečený alarmom, monitorovaný 24/7. Ďalšie informácie o cene prenájmu Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre R.K

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
4320 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti