Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadpis: Skladové, výrobné a administratívne priestory na prenájom, 2166m2, 6,-EUR/m2 + en. + DPH

Ulica: Bratislavská
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
6 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

 Ponúkame na prenájom reprezentatívne skladové, výrobné a administratívne priestory v priemyselnej časti mesta Trnava, na Bratislavskej ceste. V rámci stráženého a monitorovaného objektu je k dispozícií novo vybudovaná hala (114x19m), ktorej súčasťou je okrem výrobnej a skladovej časti aj administratívna časť, ktorá sa nachádza na poschodí. Hala je zateplená, má 4 automatické brán. Priestory sú vykurované, v hale je nainštalovaná nová priemyselná podlaha. Vhodné aj pre výrobné účely.

Výhodou týchto priestorov je predovšetkým reprezentatívny vzhľad, lokalita – jednoduchý prístup na diaľničný privádzač, centrum mesta, veľmi dobrá OV a zabezpečenie objektu. Možnosť parkovania, otočenia kamiónu, možnosť parkovania vozidiel na pozemku za poplatok, možnosť umiestnenia reklamy.

Cena prenájmu je 6,-EUR/m2 + náklady na en. + DPH. V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
2166 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti