Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

144 m2, Kancelárie na prenájom, Trenčín

Interné ID: 23016
Ulica: x
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
10,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom klimatizované administratívne priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne v širšom centre mesta. Priestory sú vhodné pre administratívne účely, resp. služby. Priestory sa skladajú z veľkej hlavnej kancelárie (open space priestory), samostatnej kancelárie, rokovacej miestnosti, kuchynky a serverovne.  Sú vybavené štruktúrovanou kabelážou v podlahe. Budova je bezbariérovo prístupná. Parkovanie priamo v budove v garážach. Je zabezpečené upratovanie spoločných priestorov (chodby, schody, WC...). V okolí budovy ako aj v budove je množstvo služieb (banka, reštaurácia, obchody, potraviny atď).

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 10,50 €/m2/mesiac bez DPH plus zálohy na energie vo výške 2,00 €/m2/mes..  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
144 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti