Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

20 m2 Administratívne priestory na prenájom - Trenčín, Sihoť I

Interné ID: 22844
Ulica: x
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
10 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v  trojpodlažnej budove na Sihoti I v Trenčíne, blízko centra (10 min. chôdze), parkovanie v cene, tichá lokalita. Jednotlivé kancelárie sú od 20 m2 do 35 m2 (rôzne veľkosti 20 m2, 22 m2, 24 m2, 28 m2, 30 m2, 35 m2). Prenájom jednotlivo alebo možnosť spojenia viacerých kancelárii. Celkovo je v budove k dispozícii cca 300 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové rozvody elektriky, štruktúrovaná kabeláž, plávajúce podlahy, resp. koberce, vertikálne žalúzie, plastové okná, rekonštruované kúrenie aj strecha. Pánske a dámske WC. Bez výťahu. Bezpečnostný systém,  kamery, monitor. parkovisko, elektrický zámok, vstup na magnet. kartu, prístup 24 hod.

Cena nájmu 10 €/m2/mesiac.  Prenájom viacerých kancelárií – poskytnutie zľavy. Kupujúci neplatí províziu RK. Viac informácii v našej RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
20 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti