Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

800m2 - Skladové priestory na PRENÁJOM, Nové Mesto nad Váhom

Interné ID: 22693
Ulica: x
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
3 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom halu vhodnú ako priestor na výrobu, resp. ako sklad. Výmera skladovej plochy haly je 800 m2. Svetlá výška haly je 7,7 m. Brána 1 kus o výške 3,7 m. Siete: PE 415 kW. Podlahy sú betónové. Hala nie je zateplená, bez vykurovania, možnosť dorobenia kúrenia bez problémov (plyn), prípadne aj ďalších úprav po dohode. Energie samostatne merané. Parkovacie miesta k dispozícii pri budove. Možnosť umiestnenia reklamy, názvu firmy na budovu. Možnosť prenájmu ďalších priestorov – kancelárie s WC a kuchynkou a pod.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Výška nájomného 3 €/m2/mesiac. bez DPH  (uvedená cena je len orientačná, konečná cena závisí od požadovaných úprav priestoru, doby najmu atď.). Poplatky za energie nie sú zahrnuté v cene prenájmu.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
800 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti