Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

380 až 1030 m2 - Sklad na PRENÁJOM, Nové Mesto nad Váhom

Interné ID: 1426
Ulica: Hlavná
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
2,17 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priemyselné haly na skladové, výrobné, obchodné účely s rozlohou  380 m2, alebo 650 m2 alebo spolu 1030 m2, situované  v priemyselnej časti mesta.  Plyn, elektrika, voda, kanalizácia k dispozícii. Priestory sú situované na prízemí, vjazd a vstup zo šikmej rampy aj s nákladnými vozidlami, alebo cez klasickú nakladaciu rampu, to zn. 2 vstupy. Spevnené plochy pred budovou. Koľajová vlečka. Výhodou je bezproblémový prístup nákladnou dopravou, výborné parkovacie možnosti. Areál je oplotený. Poloha areálu v priemyselnej zóne Nového mesta nad Váhom, s výborným napojením na diaľnicu Bratislava - Žilina a zároveň blízko centra (len 5 minút jazdy od centra mesta). Možnosť prenájmu kancelárskych priestorov priamo v areáli.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Cena za prenájom priestorov 2,17 €/m2/mesiac mesačne bez DPH plus energie. 

K dispozicii aj ďalšie priestory, cena 1,83 €/m2/mes. bez DPH. 
Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
858 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti