Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kancelárske priestory, Centrum, Trenčín

Ulica: Centrum
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
5,50 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nebytové priestory celkovou výmerou 90 m2 v Trenčíne priamo v centre, nachádzajúce sa na 2. posch. polyfunkčnej budovy s vlastným vchodom z podbránia, ktorý má vstup z pešej zóny. Vhodné sú pre administratívne účely, ako aj obchod, resp. služby a pod.   Priestor je tvorený chodbou, troma miestnosťami (výmery 25 m2, 25 m2, 22 m2), kuchynkou, kúpeľňou s WC a terasou(ktorá má 25 m2).  Vjazd  autom NON STOP cez uzatvorený dvor s možnosťou parkovania. Budova je zväčša v pôvodnom stave, v minulosti rekonštruovaná kúpeľňa s WC a kuchynská linka.  Podlahy sú pôvodné drev. parkety, resp. linoleum, v kúpeľni dlažba, okná sú pôvodné drev. dvojsklá.  V kúpeľni sprchovací kút, toaleta a umývadlo. Kúrenie centrálne, radiátory.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 5,50 €/m2/mesiac. + poplatky za energie, vodu, kúrenie. Elektr. energia - samostatne merané. Možnosť prenájmu ďalších obchodných priestorov 180 m2, resp. iných nebyt.priestorov v budove: 46 m2 (1.posch.). Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
90.36 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti