Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

18 m2 kancelária na prenajom za 210,- €/mes., Trenčín, širšie centrum

Interné ID: 761
Ulica: centrum
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
11,67 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne. Kancelárie sa nachádzajú v poschodovej administratívnej budove s výťahom, v budove s bezbariérovým prístupom.  Výmery kancelárií od 18 m2, ďalšie 27 m2, 36 m2, 54 m2. Niektoré susedné kancelárie sú navzájom prepojené dverami. Celkovo je v budove k dispozícii cca 360 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové priečky, koberce, resp. plávajúca podlaha, stropné podhľady so svietidlami, nové plastové okná so žalúziami, vymaľované steny. Budova je strážená, prístup možný 24 hod. Parkovisko vedľa budovy, možnosť prenájmu parkovacích miest, cena park. miesta 45,00 €/mesiac. + DPH.  V budove sa nachádza množstvo ďalších prevádzok a úradov (obchody, reštaurácia, kozmetika, notár a iné), v blízkosti banky, Soc. Poisťovňa, daňový a krajský úrad.  

Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK. Nájomné je 210,- €/mesiac bez DPH vrátane poplatkov za energie a služby spojené s prenájmom, cena v závislosti od celkovej veľkosti prenajatých priestorov. Celkové ceny kancelárii: veľkosť 18 m2 za 210 €/mes., 22 m2 za 257,- €/mes., 27 m2 za 315,- €/mes., 36 m2 za 420,- €/mes., ceny sú bez DPH. Pri prenájme viacerých kancelárii cena dohodou. 

Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
18 m2
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti