Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodný priestor do frekventovanej ulice vhodný na prevádzku, predajňu, showroom alebo iné

Interné ID: 275008
Ulica: Hradská
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Iné:
500 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodný priestor v staršej novostavbe bytového domu v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa na  Hradskej ulici. Nachádza sa na prízemí bytového domu so vstupom priamo z ulice.
Priestor je vhodný na prevádzku rôznorodej obchodnej činnosti vrátane služieb (napr. kozmetika, kaderníctvo, masáže a pod.), vhodný ako showroom, predajňa, sídlo firmy, ateliér, ale aj ako kancelária.
Jeho celková výmera je 38m2. Je v stave štandard, má toaletu s umývadlom a malý sklad, výklady do ulice. Priestor je klimatizovaný. Bezproblémové parkovanie pre prevádzku aj zákazníkov v akomkoľvek dennom čase.
Lokalita poskytuje zaujímavý obchodný potenciál. Blízky lesopark a oddychové zóny zase pokojné prostredie pre kanceláriu. V blízkosti sa nachádza zastávka MHD aj dobrá dostupnosť na mestský obchvat.

Mesačný prenájom je 500 Eur + energie cca 150 Eur.   
Priestor je voľný ihneď.

Pre ďalšie informácie, resp. možnosť obhliadky kontaktujte uvedeného makléra.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
38 m2
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti