Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Obchodné priestory,Trenčín - Centrum, 150 m2 + 20 m2 terasa

Ulica: Centrum
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
5,30 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou 170 m2 (vrátane terasy)  v centre Trenčína.  Vhodné sú pre obchod, služby aj ako administratívne priestory. Priestory sa nachádzajú na 2 podlaží. Súčasťou je malý príručný  sklad, kuchyňa , sociálne priestory (kúpeľňa, WC), terasa cca 20 m2. Okná plastové (Salamander), podlaha-keramická dlažba, strob-kazetový podhľad. Samostatné meranie spotreby energií (voda, plyn, elektrika), bude fakturovaná nameraná spotreba.  Objekt je zabezpečený. Možnosť prenájmu ďalších skladových priestorov o ploche 50 m2 a parkovacieho miesta.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 5,30 €/m2/mesiac. bez DPH  + poplatky za energie. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
170 m2
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti