Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

660 m2 - Sklad na PRENÁJOM, Nové Mesto nad Váhom

Interné ID: 25892
Ulica: Trenčianska
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly
2,17 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priemyselnú halu na skladové, výrobné, obchodné účely s rozlohou  660 m2 situovanú  v priemyselnej časti mesta.  Výška stropu je 6 m, rozmery 37x 18 m. Nosnosť podlahy 500 kg/m2. Plyn, elektrika, voda, kanalizácia k dispozícii. Vstup cez šikmú rampu. Brána v. 2,37m. Po dohode možnosť rôznych úprav podľa požiadaviek nájomcu. Okolie tvoria spevnené plochy. Výhodou je bezproblémový prístup nákladnou dopravou, výborné parkovacie možnosti. Areál je oplotený. Poloha areálu v priemyselnej zóne Nového mesta nad Váhom, s výborným napojením na diaľnicu Bratislava - Žilina a zároveň blízko centra (len 5 minút jazdy od centra mesta). Možnosť prenájmu kancelárskych priestorov priamo v areáli a k dispozícii sú aj ďalšie voľné haly a sklady, s rozlohou 79 až 800 m2.

Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Cena za prenájom priestorov 2,17 €/m2 mesačne bez DPH plus energie.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle 0948 863 777 v pracovné dni od 9-18. hod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
660 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti