Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom lukratívne obchodné priestory v Nitre

Interné ID: 24916
Ulica: x
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
1 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom lukratívne obchodné  priestory v Nitre. Jedná sa o objekt, ktorý slúžil ako  autosalón a autoservis. Pre tento účel bola budova rozdelená na 3 hlavné časti, autoservis,  sklad náhradných dielov a showroom.

Momentálne sú k dispozícií vnútorné priestory 505m2 vnútri a 500m2 vonku. 

Vnútorné deliace priečky v budove sú ľahko odstrániteľné nakoľko sa jedná o sadrokartónové steny , takže variabilnosť priestoru je veľká a je ju možné prispôsobiť podľa individuálnych požiadaviek záujemcu. Výška stropu v časti servisu je 6 m , výška pod väzníkmi je 4,2 m a výška vstupnej brány je   3,5 m. Nad celým objektom je svetlík, s výnimkou posledného modulu. Budova sa skladá z ôsmich nosných modulov vzdialených od seba 6 m + jedna časť má 4 m t.j. je dlhý celkom 52m a široký 24m. Z tohto dôvodu nie je problém deliť budovu na jednotlivé kóje s vlastnými vstupnými bránami , ktoré sa dajú vytvoriť vybúraním terajších okien a odstránením časti vonkajšieho plášťa , ktorý netvorí nosnú časť budovy. Objekt je napojený na vlastné inžinierske siete , elektrina, voda, kanalizácia, plyn.  Má napojenie na internet , je poistený a je strážený a monitorovaný prostredníctvom alarmu s vonkajšími a vnútornými snímačmi napojenými na pult súkromnej bezpečnostnej služby  a kamerovým systémom snímajúcim vonkajšiu časť pred budovou. Servis a showroom sú vykurované sálavým plynovým kúrením , kancelárske priestory  a sociálne zázemie je vykurované vlastným plynovým kotlom a radiátormi . Rovnako je riešený aj ohrev teplej vody. Na budove  boli pred cca 3 rokmi prevedené kompletné opravy strešnej krytiny. V objekte sa nachádza kompletne vybavený autoservis , ktorého vybavenie nie je zahrnuté v cene prenájmu. Pred budovou sú k dispozícii parkovacie miesta. Účel využitia objektu je široký, kancelárske priestory, ateliér, autoservis, predajňa so skladom atď.



Možnosť prenájmu aj časti objektu podľa požiadaviek záujemcov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
1000 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie

Pozrieť na mape

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti